FFVs Kamratförening  - FFVK -

- Kamratträffen 2016 -

Helgen den 28-29 maj hölls en kamratträff med årsmöte i Västerås. Denna gång var träffen förlagt i sin helhet på Lövudden.
39 fd elever hade anmält sitt deltagande och de flesta var närvarande båda dagarna och andra bara söndagen. Vädret visade sig inte från sin bästa sida men eftersom vi hade abonnerat hela Lövuddens anläggning var det gott om plats inomhus.
Den traditionella utställningen var uppställd i flera rum med testprylar, tidningsurklipp, fotoalbum mm från forna tider.
På lördagskvällen, för de som önskade, hade vi bokat ett restaurangbesök på Djäknebergets topp. Vi var 22 deltagare som njöt av god mat och vacker
utsikt samtidigt som konversationen var i full gång.

Söndagsmorgonen bjöd inte på något bättre väder så det traditionella korumet hölls inomhus i KFUMs fina kapell. Den inbjudna korumhållaren var domprosten i Västerås stift Helén Lundberg.

Därefter bjöd föreningen på kaffe och macka samtidigt som tid fanns för utställningen innan det var tid för årsmötet.
Till årsmötet kom 39 deltagare. Till årsmötesordförande valdes 5524 Roland Rehnbäck. Vad som behandlades på årsmötet framgår av
protokollet som också finns på hemsidan.

Årets kamratträff avslutades med en gemensam lunch som bestod av Slottsstek med tillbehör som serverades av Jimmy Lenning från Stadshusrestaurangen. Jimmy är för övrigt styrelsemedlem i KFUM.

 

En bildsvep från helgens träff följer.

Samling till fest